Ombyggt hemma i villan

Äntligen har jag byggt om hemma i villan för jag ville slå ut några väggar för att få en öppen planlösning och jag fick bra hjälp av en byggfirma i Eskilstuna som du kan läsa mer om här. Jag fick också väldigt bra hjälp av en inredningsarkitekt som gjorde en 3D-modell över hur det skulle se ut.

Jag har alltid drömt om ett hem med en öppen planlösning där man kan se in i alla rum från hallen och jag är så nöjd med resultatet. Jag har fått ett mycket större och luftigare hem som känns mer modernt. Nu när det är klart så ska jag anlita en städfirma för att få det helt rent och fräscht. Jag har aldrig anlitat ett städbolag tidigare så jag ska skriva till er och berätta om de är bra eller inte men låt oss hoppas på det!

Men för att gå tillbaka till denna ombyggnad så var det som sagt var en byggfirma i Eskilstuna som hjälpte mig med det och det var inte en slump att jag valde att vända mig till dem! Nädå, brorsan och hans tjej hade ju nyligen flyttat in i en stor villa och hade då anlitat just den här byggfirma för att göra lite små ombyggnationer där hemma och de var mycket nöjda. Jag pratade med han som äger byggfirman, och frågade hur det gick till när man väljer att ta bort en vägg? Han berättade att det inte alls var så svårt som jag trodde och att det mest handlade om att se till att man inte kommer åt några el-kablar eller vattenledningar. Han sa också att det inte behöver vara så dyrt som man tror. Det finns inget att klaga på för resultatet har vida överstigit mina förväntningar och kan tack vare det varmt rekommendera denna firma!