Mushu Hundskola och hundkurser

Hej igen! Jag hoppas att alla har hunnit vara ute lite idag i det här fantastiskt vackra vädret och att ni har tagit vara på dagen. Alla ni som har hundar vet jag att ni måste ha fått en riktigt trevlig promenad idag. Som ni vet så skriver jag ju om lite allt möjligt här på bloggen, men att det ofta blir inlägg som är djur- och hundrelaterade då jag på min fritid har ett brinnande intresse för just hundar och agility. Mushu Hundskola erbjuder hundkurser för alla i Borås, Alingsås och Falköping och är ämnet för dagens inlägg här på bloggen. Jag ville rekommendera Mushu Hundskola till alla er som jag vet har en hund som ni skulle antingen vilja utöva agility med eller delta i kurser med.

Eftersom att jag har sett att många av er har en hel del frågor och funderingar i kommentarerna när det kommer till mig och min hund Rex och vart vi går för att träna och öva på agility, så tänkte jag faktiskt skriva och berätta exakt vart jag tycker att ni ska vända er. Mushu Hundskola har en mängd olika kurser för hundar av alla raser, storlekar och åldrar och anordnar även skoj tävlingar där man kan få visa upp vad man lärt sig, vilket jag tycker är någonting som verkligen hjälper till att motivera och gör det kul istället för en press och ett måste. Man kan få både privatlektioner och i grupp, det beror mycket på hur du och din hund är så klart. Utöver kurserna så kan man ju då också hyra deras inomhushall som är helt anpassad för just hundträning och är väldigt stor och välutrustad. Jag brukar använda mig utav deras kompletta hinderpark och utöver agility med Rex där när jag har tid. Jag kan varmt rekommendera att ni vänder er hit med era hundar.