Få hjälp med skorstensrenovering

Hej igen, alla mina underbara läsare! Jag hoppas att ni alla har haft en riktigt härlig dag nu när vi har sådant fint väder här i vårt avlånga och vanligtvis gråa land. Själv har jag faktiskt lyckats varit ute och njutit av solen nästan hela dagen. För att ta upp någonting helt orelaterat, men någonting som jag tror att många av er kan dra nytta av, så har jag sett att det är ganska många av er som har kommenterat med frågor och funderingar på de inlägg där jag har skrivit om mitt nya hus och min skorsten om att ni vill veta vilket företag jag anlitade som utför skorstensrenovering i bl.a. Eskilstuna, Strängnäs och Södertälje.

Därför tänkte jag idag faktiskt passa på att skriva lite om ett företag vid namn Scarpa Sotningstjänst AB. Eftersom att det var många av er som frågade om varför jag var tvungen att anlita hjälp när det kom till min skorsten så berodde det på att jag hade en otät skorsten helt enkelt. Om det är så att någon av er nu har en otät skorsten så måste man alltid göra en skorstensrenovering för att kunna använda sin eldstad. Det här är någonting som är viktigt för mig då jag alltid har haft en fungerande eldstad då jag växte upp och vill kunna använda den som jag har i mitt nya hus idag. Det är någonting som jag verkligen anser höjer värdet på ett hus samt bidrar oerhört mycket med en sorts mysfaktor. Företaget var otroligt lätta och trevliga att både kontakta och ha att göra med. Jag känner mig otroligt nöjd med tjänsten de utförde och man kände verkligen att de var erfarna, kunniga och rutinerade när det kom till deras jobb. Renoveringen utfördes på ett smidigt, engagerat och noggrant sätt och jag kunde nog inte ha fått ett bättre resultat än det jag fick.

Du gillar kanske också...